Arna Bjørnar videre i cupen

Arna Bjørnar - Stabæk 3-2 e.e.o.

2 glade målscorere - Kristin og Karoline

Sist oppdatert: 14. jan 2020 Skrevet av: Tore

Cup kampen mot Stabæk var den første kampen etter en lang VM-pause. Og det var tydelig at en del spillere på begge lag var litt kamprustne for selv om det glimtet til innemellom med godt spill skjedde det også mye som tydet på at det manglet litt kamptrening hos flere. Men begge lag kjempet hardt for avansement i cupen og selv om det ikke var finspillet som dominerte, så ble det en dramatisk kamp med scoringer på overtid og ekstraomganger.

Stabæk fikk best start av lagene og hadde noen kjempesjanser tidlig i kampen, men første scoring gikk til hjemmelaget i det 15 minutt da Kristin Risnes sendte en retur etter corner kontant i mål. Og Kristin tegnet til å bli den store cuphelten da hun på nydelig vis headet ballen i mål utagbart for landslagskeeper  Ingrid Hjelmeseth i det 75 minutt. Med 15 minutter igjen å spille og en ledelse på 2 mål regnet de fleste med at seieren var sikret. Men Stabæk ville det annerledes, i det 80 minutt reduserte de til 2-1 og i det 90 minutt utlignet de til 2-2 og derved ekstraomganger.

Første ekstraomgang forløp uten scoringer, men med tydelige tegn på at flere spillere begyndte å bli slitne. Men i andre ekstraomgang avgjorde Karoline Haugland kampen da hun satte ballen kontant i mål fra 14-15 m hold. Dette resultatet sto seg til slutt og Arna Bjørnar er derved videre i cupen.

Det ble et hyggelig gjensyn med Karoline Haugland og Åsne Takle Eide, pluss at unge lovende Ingrid Lovise Jåstad fikk sin debut og gjorde sine saker godt.