Dramatikk i sluttminuttene i kampen Lyn-Arna Bjørnar

Lyn-Arna Bjørnar 1-1

Sist oppdatert: 16. aug 2021 Skrevet av: Tore

Bortekampen på Kringsjå mot Lyn ble akkurat så vanskelig som vi trodde og i tillegg ble det en del dramatikk i sluttminuttene som sikkert ble diskutert i Lyn garderoben etter kampen. I første omgang var Lyn det klart førende laget og betegnende nok var det keeper Moa Edrud som var bortelagets beste spiller i denne omgangen. Og allerede i det 16 minutt tok Lyn ledelsen 1-0 . Typisk nok for dagen var det en glipp på et Arna Bjørnar tilbakespill som gjorde at en fremadstormende Lyn spiller snappet ballen foran et i denne situasjonen tafatt AB forsvar og sendte ballen videre til Lyn’s Laura Gashi som alene med keeper kunne plassere ballen enkelt i mål. Resten av omgangen ble dominert av hjemmelaget og AB kunne være glad for at det fortsatt «bare» sto 1-0 til pause.

I andre omgang hevet Arna Bjørnar seg og kampen ble langt mer jevnspilt. Det ble sjanser til begge lag, men de fleste rant ut i sanden. I det 89 minutt ble Arna Bjørnar tildelt et straffespark etter det som fra vår posisjon så ut som en hands på en Lyn-spiller. Selv om Lyns rutinerte keeper Kirvil Odden etter beste evne prøvde å psyke ut unge Tora Ose, beholdt sistnevnte roen og satte ballen sikkert i mål. Pga skader ble det tillagt hele 8 minutter tilleggstid og i det 6 tilleggsminutt oppsto det også en dramatisk situasjon. Et corner fra Lyn endte opp i nettmaskene og spillerne feiret allerede sannsynlig seier da målet ble korrekt annulert for angrep på keeper som ble dyttet på rygg inn i målnettet. Derved endte kampen 1-1 og derved poengdeling , noe Arna Bjørnar kampen sett under ett skal være mest fornøyd med.  Vi ser fortsatt at samhandlingene ikke sitter helt hos Arna Bjørnar, når dette bedrer seg vil laget ha en helt annen gjennomslagskraft enn det som var vist på Kringsjå.