ERIK MJELDE NY UTVIKLINGSLEDER I ARNA-BJØRNAR

Erik Mjelde foto:BA

Sist oppdatert: 09. okt 2019 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

 

Arna-Bjørnar Fotball har, gjennom prosjektet Utviklingsklubb  ansatt Erik Nævdal Mjelde som Utviklingsleder.

Klubben har brukt god tid på å vurdere aktuelle kandidater, og vi er svært glade for at vi nå får Erik Mjelde inn i klubben i denne spennende stillingen. Erik er i dag fotballspiller i Sandefjord Fotball som spiller i OBOS-ligaen. Erik har god fotballfaglig bakgrunn, og matcher Arna-Bjørnar godt på de kriteriene vi har satt for stillingen. Erik er 35 år og har bak seg en 14 år lang karriere som profesjonell fotballspiller. Som Arna-gutt kjenner han godt til Arna-Bjørnar, og han har i en periode samarbeidet med tidligere AB-trener Morten Kalvenes da han trente Toppserielaget.

Erik vil starte i jobben 1. januar 2020.

Leder for Arna-Bjørnar Kvinner, Siv Lekven:

– Det er med stor glede vi ønsker Erik Mjelde velkommen til Arna-Bjørnar. Valget av Mjelde som Utviklingsleder mener vi er et    trygt, men samtidig offensivt valg. Trygt som i betydningen en lokal person som kjenner klubben og de nære forhold godt. Offensivt som i betydningen en person med kunnskap om hva som kreves i toppen av norsk og internasjonal fotball, uansett kjønn. I et utviklingsperspektiv er det viktig å vite hva man sikter mot.

– Ansettelsen av Erik vil ytterligere styrke vårt allerede meget gode sportslige team. Vi anser oss som gode på fagfeltet spillerutvikling, men det skal ikke være en sovepute for oss. At vi nå får en dedikert person til å lede utviklingsarbeidet vil gi oss mulighet til å lage enda bedre rammer og sørge for at vi forblir gode på dette området. Gjennom prosjektet Utviklingsklubb ligger det i kriteriene at Arna-Bjørnar skal være et regionalt kraftsenter. Vi tror at omgivelsene også vil respondere godt på ansettelsen av Mjelde.

-Som profesjonell fotballspiller setter man høye krav til seg selv og til omgivelsene. Vi håper og tror at Mjelde vil dra det tankegodset med seg inn i arbeidet i klubben. Skal man profesjonalisere et produkt er det viktig med høy standard, men like viktig er de personlige egenskapene. Vi oppfatter Erik som en ærlig og trivelig fyr som vi ønsker å jobbe med og vi gleder oss veldig til han kommer hjem!

 

Kontaktpersoner:

Erik Nævdal Mjelde – mobil: 902 06 125

Siv Lekven – mobil: 951 16 151

Prosjekt Utviklingsklubb:

Toppfotball Kvinner (TFK) og Norges Fotballforbund (NFF) har i samarbeid startet prosjektet Utviklingsklubb. Prosjektet støtter 12 klubber fra Toppserien og 1. divisjon som får støtte til ansettelse av Utviklingssjef. Kriterier for å bli en Utviklingsklubb i prosjektet er blant annet:

– I hvilken grad kan klubben vise til at klubben de siste fire årene har jobbet godt og strategisk med spillerutvikling av klubbens egne og/eller regionale/lokale talenter

-I hvilken grad kan klubben vise til effektive, målbare og forankrede planer for at klubben skal ta nye steg i utviklingsarbeidet neste 4-årsperiode

– I hvilken grad klubben vurderes som rustet for å kunne drive utviklingsarbeid av høy kvalitet i 4-årsperiode