God prestasjon mot LSK, men det holdt ikke til seier

Arna Bjørnar-LSK 1-3

Oda måtte se ballen i nettet denne gangen. Foto: Hordalandsfotball

Sist oppdatert: 25. aug 2019 Skrevet av: Tore

På nyvannet kunstgress og i strålende sol tok Arna Bjørnar imot serieleder LSK på Arna Idrettspark. På samme måte som i flere tidligere kamper åpnet Arna Bjørnar svakt og overlot hele initiativet til gjestene. Etter 10-12 minutter med hardt LSK press skjedde det som måtte skje, Sønstevoll kunne motta ballen upresset i Arna Bjørnars 16m felt og hadde ingen problemer med å sette ballen i mål. Scoringen så imidlertid ut til å vekke Arna Bjørnar som i en midtperiode spilte jevnt med LSK  for så å overta føringen i kampen og bringe de gulsvarte gjestene på defensiven. Og det var helt fortjent da Mimi Asom mottok en retur i feltet og banket den i mål. Resten av omgangen var Arna Bjørnars, men ingen av lagene maktet å sette ballen i mål.

Andre omgang startet relativt jevnt med sjanser til begge lag, men i det 60 minutt avgjorde rutinen da Elise Thorsnes fikk en retur i feltet som hun sikkert ekspederte i mål. Etter dette presset Arna Bjørnar på for utligning, men ble for forsiktige og omstendelige foran mål eller avslutningene gikk utenfor. Nærmest var vel Elise Stenevik med et skudd i tverrliggeren. I sluttminuttene skjedde så det som ofte skjer, nemlig at når ett lag presser på for mål så åpner det seg for kontringer. LSK fikk et slikt brudd på overtid og gikk i angrep med 2 spillere. Hele AB forsvaret rygget og ingen støtet på ballfører, noe som gjorde at det ble enkelt for Synne Skinnes Hansen å sette ballen i mål.

Bortsett fra de første 10 minuttene leverte Arna Bjørnar en god prestasjon, i banespillet var de fullt på høyde med LSK, men avslutningsferdighetene til gjestene avgjorde kampen. For Arna Bjørnar fikk Linnea Laupstad debutere i sluttminuttene, men hun fikk lite baller å arbeide med i den korte tiden hun var på banen. Linnea kommer nok sterkt igjen senere.

Helene Gloppen ble utpekt til hjemmelagets beste spiller.

Helene ble AB’s beste. mens Linnea fikk sin debut for Arna Bjørnar

Dommertrioen leverte greit bortsett fra at 2 stygge etterslenger ble oversett ene veien, mens mindre forseelser ble straffet andre veien.