Hjemmeseier over Avaldsnes !

Arna Bjørnar -Avaldsnes 3-0

Spillerne takker publikum for støtten etter kampen

Sist oppdatert: 03. jul 2021 Skrevet av: Tore

Det ser ut til at det er på hjemmebane Arna Bjørnar skal gjøre det i år. Etter en meget god kamp mot Sandviken hjemme fulgte en dårlig kamp mot Kolbotn borte, men så på hjemmebane slår laget til igjen med en meget god kamp mot Avaldsnes. I første omgang holdt Arna Bjørnar mer eller mindre lekestue med Karmøylaget og det kunne like godt stått 5-0 som 3-0 etter pause. Hjemmelaget var agressive fra første stund og lot overhodet ikke Avaldsnes slippe til med noe som helst. Og etter 19 minutter lyktes Mia Jalkerud å sette et innlegg inn til side for keeper. I det 35 minutt utnyttet samme Jalkerud en kjempetabbe i bortelagets forsvar og kunne enkelt sette inn 2-0. Og i det 43 minutt utnyttet Mia Jalkerud nok en gang et innlegg fra Tanja Myrseth og headet ballen kontrollert inn ved ene stolperoten og derved 3-0.

I andre omgang var det et langt mer våkent Avaldsnes som kom på banen og i lange perioder presset de Arna Bjørnar over på defensiven. Men foran mål fikk de lite til, nærmest var de ved et langskudd som Moa Edrud fistet over tverrliggeren og til corner. Arna Bjørnar hadde også sine sjanser i denne omgangen, men greide ikke å omsette dem til scoringer.

Totalt sett var dette en helt annen kamp av hjemmelaget enn siste kamp mot Kolbotn og de 3 poengene smakte både laget og publikum godt. Mia Jalkerud ble i kraft av sine 3 scoringer utropt til hjemmelagets beste spiller.