Hjertevarm støtte i en vanskelig tid fra en av våre trofaste samarbeidspartnere.

Solidaritet som varmer

Sist oppdatert: 17. mar 2020 Skrevet av: Tore

 

Som mange nå kjenner til måtte Arna Bjørnar gå til permitteringer av ansatte og spillere fordi Corona viruset satte en stopper for viktige inntektsmuligheter. Da varmer det ekstra når en av våre støttespillere – revisjonsfirmaet Rsm – helt uoppfordret velger gi klubben en ekstra støtte på kr. 100.000 som en støtte i en vanskelig situasjon.

Rsm er et revisjonsfirma som har støttet Arna-Bjørnar i en årrekke, Rsm har evnen og muligheten til å bidra i en slik kritisk situasjon til klubben, men aller viktigst så er dette en solidaritet som varmer når vi mest trenger det!

Arna-Bjørnar aktiviserer mer enn 1100 medlemmer fordelt på 850 aktive og ca 250 frivillige. Vi er en aktør i kvinnefotballen som har søkelys på spillerutvikling samtidig som vi gir jenter de samme utviklings mulighetene som gutter.

Utallige jenter har i vår klubb gått  «proffstien» et utviklings løp for jenter der målet er å entre toppserien og spill for Norske Landslag. I VM i Frankrike i 2019 var 8 av spillerne i troppen utviklet i Arna-Bjørnar.

Det gjør oss stolt.

Rsm Uttaler:

Det er krevende tider for alle virksomheter, men ekstra krevende for de som har mistet hele sitt inntektsgrunnlag over natten. Det inkluderer store deler av kulturlivet, også idrettsforeninger. Ref. permitteringsvarselet deres i går.

For å vise solidaritet og ta ekstra samfunnsansvar i en vanskelig tid, har RSM i dag besluttet med umiddelbar virkning å øke bidraget til kvinnefotballklubbene de vanligvis støtter, med 100 000 kr.

Det er sterkt å se alle de som viser sin solidaritet og på samholdet. Fra helsepersonell til butikkmedarbeidere, naboen som handler og til de som donerer penger til digitale konserter. RSM ønsker å vise solidaritet på den måten de kan, og oppfordrer andre om å bidra med det de kan for å hjelpe de mange som er rammet, selv om en helt sikkert er rammet selv. Gavekort hos en frisør, eller kjøpe noen varer allerede nå som du hadde planlagt å kjøpe til høsten er eksempler.

Link til BA (Abo):  https://www.ba.no/arna-bjornar-far-pengegave-fra-naringslivet/s/5-8-1257637