Hovedtrenere på plass

Sist oppdatert: 22. des 2023 Skrevet av: anine

 

Erik Mjelde og Martin Haugen vil innta delt hovedtreneransvar for toppserielaget i sesongen 2024.  

Arna-Bjørnar har i dag ansatt Erik Mjelde og Martin Haugen som hovedtrenere for toppserielaget. Trenerduoen opplever å ha veldig like tanker rundt hvordan toppserielaget skal drives og hvordan de skal spille fotball, og ser fram til å ta fatt på 2024 sesongen sammen. 

«Vi ønsker å spille offensiv fotball med mye engasjement og entusiasme. Vi ønsker å angripe med et høyt tempo og stor aggressivitet i presspillet. Det kommer til å bli ubehagelig å møte Arna-Bjørnar i 2024, det blir et lag med mye energi og kraft i seg! Vi har fått oss noen erfaringer gjennom sesongen som var, og har fått en tropp som har blitt et år eldre. Vi skal bevare identiteten vår med fokus på å utvikle enkeltspillere og laget som helhet. Vi ønsker at spillerne skal ta eierskap til typen fotball vi ønsker å spille, og spillerne vil tas med i prosessarbeidet.»   

Både Haugen og Mjelde har erfaring i klubben fra før. Erik Mjelde har vært i Arna-Bjørnar siden 2020 og har hatt roller som utviklingsansvarlig, assistenttrener og daglig leder. Erik Mjelde skal fortsette i rollen som daglig leder. Martin Haugen har vært fulltidsansatt i klubben fra 2022, blant annet som assistenttrener på toppserielaget og hovedtrener på herrelaget. Martin skal i tillegg til treneransvaret bidra i administrasjonen.

 

 

Martin Haugen: 40482030

Erik Mjelde: 90206125