Innspurten i årets toppserie står foran døren !

Lør. 9/10 kl. 14.00 Rosenborg - Arna Bjørnar

Nok en tøff match står foran døren

Sist oppdatert: 05. okt 2021 Skrevet av: Tore

Det gjenstår 4 runder i årets Toppserie og mye kan avgjøres både i topp og bunn i denne runden.

I toppen kjemper  Sandviken (40p), Rosenborg (33p), LSK (28p) og Vålerenga (26p) om medaljene og her har Rosenborg og LSK pga en utsatt innbyrdes kamp 1 kamp mindre spilt enn de øvrige lagene.

Etter disse 4 er det 10 poeng mellom Arna Bjørnar på 5 plass og Klepp på sisteplass, men etter Arna Bjørnar med 17 poeng ligger det tett som hagl med Kolbotn (13p), Avaldsnes (12p), Lyn (12p) og Stabæk (11p).

Arna Bjørnar reiser til Trondheim for å møte medaljejagende Rosenborg på Koteng Arena. Rosenborg har fortsatt en teoretisk mulighet til gull i toppserien, men da skal alt lykkes for trønderne samtidig som Sandviken må feile på noen av sine kamper. Men Rosenborg virket litt trette og ute av form da de tapte helgens semiefinale 0-4 mot Vålerenga, så mye skal klaffe om de skal klatre 1 plass på tabellen og Arna Bjørnar er første hinder de må takle.

Arna Bjørnar har igjen Rosenborg, Vålerenga, Avaldsnes og Kolbotn og selv om det er et tøft kampprogram, må målet være å beholde 5 plassen som laget innehar pr. nå.Arna Bjørnar har svingt i formen nå i høst, mot Klepp hjemme i siste kamp spilte laget en svak 1 omgang, men viste styrke og moral da de snudde kampen fra 0-1 til 2-1 i andre omgang. Om det holder mot et solid Rosenborg lag vil lørdagens kamp vise. Vi ønsker imidlertid laget lykke til og håper på noen poeng til Bergen i denne kampen.

Øvrige kamper i runden er:

Lør. 9/10 kl. 13.00 Sandviken- Stabæk. Ut fra tabellplassering burde dette være en lett kamp for hjemmelaget. Men ingen kamper er lette og Stabæk er bedre enn tabellsituasjonen tilsier. Men vi holder nå alikevel hjemmelaget som favoritt. Tips:H

Lør. 9/10 kl. 15.00 LSK-Avaldsnes Det er viktig for LSK å vinne denne kampen for å holde Vålerenga bak seg. LSK spilte 1 dårlig og 1 god omgang i semiefinalen mot Sandviken.. Avadsnes svinger litt i formen og vi holder LSK som favoritter i denne kampen. Tips:H

Lør. 9/10 kl. 15.00 Klepp-Kolbotn. Klepp har kniven på strupen og må vinne denne kampen, mens Kolbotn nok både ønsker å øke avstanden til kvalikplassen 2 poeng bak og ta innpå AB 4 poeng foran. Vi tror på en jevn kamp med bortelaget som favoritter. Tips:UB

Lør. 9/10 kl. 15.00 Lyn-Vålerenga. Lyn kjemper for å unngå kvalikplassen 1 poeng bak mens Vålerenga jakter på 3dje plassen 2 poeng foran. Vålernga viste kjempeform i semiefinalen mot Rosenbrg, mens Lyn er kjent som «favorittdødaren». Men vi har mest tro på bortelaget her. Tips:B