Klart for vestlandsderby på Arna Idrettsplass

Lørdag 25/9 kl. 14.00 Arna Bjørnar -Klepp

Får Yuuka Kurosaki sin debut mot Klepp?

Sist oppdatert: 20. sep 2021 Skrevet av: Tore

Lørdag 25/9 er det ny omgang i Toppserien etter en internasjonal periode hvor forskjellige landslag har vært i aksjon. Arna Bjørnar har hatt i sving 2 spillere på J19 landslaget og 2 på J16 landslaget pluss 1 spiller på det serbiske landslaget. Men på lørdag er det klart for et revansjeoppgjør mot Klepp etter det forsmedelige 4-1 tapet i årets første runde på Klepp. Etter den tid har Arna Bjørnar skjerpet seg noe og ligger før denne runden på en 5 plass på tabellen mens Klepp innehar kvalifiseringsplassen for øyeblikket riktignok med 1 kamp mindre spilt. Ingen av lagene har vist noen overbevisende form i høstens kamper, Arna Bjørnar slo Stabæk 1-0 og tapte 4-0 for Sandviken i de 2 siste rundene og har slitt litt med å få samspillet til å sitte. Klepp har spilt uavgjort 1-1 mot Lyn og tapt 2-0 for LSK. De har vært gode i angrep, men sluppet inn alt for mange mål- faktisk flest mål av samtlige lag i Toppserien så langt med en negativ målsforskjell på -24 mål. Alt dette vet trenerne på begge lag, så her er det bare til å møte opp og støtte laget.

Andre kamper i denne runden:

Lør. 25/9 kl. 15.00 Stabæk-Lyn. Stabæk og Klepp fikk utsatt sin kamp i forrige runde pga covid19 i troppen, men kampen mot Lyn er også 1 av de kampene Stabæk må vinne for å overleve i Toppserien i år. Stabæk er bedre enn tabellplasseringen tilsier, mens Lyn helst spiller best mot gode motstandere. Desverre for Stabæk tror vi Lyn henter hjem denne seieren. Tips: B

Lør. 25/9 kl. 15.00 Avaldsnes- Rosenborg Avaldsnes var inne i en god periode før de mistet Olaug Tvedten, men har dabbet litt av det siste bl.a. tapte de 3-1 for Lyn i forrige runde. Rosenborg er en av medaljekandidatene – spiller ikke glitrende , men er solide nok til å vinne denne kampen. Tips: B

Lør. 25/9 kl. 15.00 Kolbotn- Sandviken. Sandviken er favoritt i denne kampen, men Kolbotn er et vanskelig lag å spille i mot spesielt på Sofiemyr. Men også i denne kampen tipper vi borteseier.  Tips: B

Lør. 25/9 kl. 16.00 Vålerenga – LSK. Vålerenga må vinne denne kampen for å være med i medaljestriden mens LSK med seier fortsatt kjemper med Rosenborg om sølvmedaljene. Vålerenga har ikke helt fått det til i det siste, mens LSK har vist stigende form. Likevel tipper vi at Vålernga nå får potensialet ut og vinner denne kampen. Tips:H