Knepent tap i fartsfylt kamp

Sist oppdatert: 01. mai 2019 Skrevet av: Tore

Andrea scoret en flott scoring og fikk prisen som AB’s beste spiller                  Foto: Hordalandsfotball

Det ble en god innledning til fotballfesten i Arna da Arna Bjørnar og Sandviken møttes til årets første kamp. Sandviken tok føringen de første 10 minuttene av kampen og hadde sågar en sjanse som med litt mer flaks kunne blitt scoring. Men en god Oda Bogstad avverget dette forsøket. Etter dette tok Arna Bjørnar over mer og mer føringen av kampen og styrte totalt resten av omgangen mens Sandviken hang i tauene. Først hadde Emilie Nautnes en stor sjanse alene med keeper og det var helt fortjent da da Andrea Willmann i det 27 minutt sendte i vei en markkryper fra 18-20 m hold som snek seg inn ved stolperoten uten sjanse for keeper. Resultatet 1-0 holdt seg helt fortjent til pause.

I andre omgang  tok Sandviken over føringen av kampen, men fortsatt med et par farlige kontringer fra hjemmelaget. Men det var fortjent da Kennya Cordner utlignet i det 53 minutt med en flott heading. Hjemmelaget virket litt mer slitne utover i omgangen og Sandviken utnyttet dette med å komme farlig frem på kantene. I det 70 minutt fikk Hjelmhaug komme uhindret frem på venstrekanten og ingen kunne matche Maria Brochmann i luften foran mål – og derved 1-2 som også ble sluttresultatet.

Men alt i alt syntes vi at Arna Bjørnar gjorde en god kamp tatt i betraktning oppladningen med en lang busstur hjem fra Oslo på søndag og korsbåndsskade på Thea Bjelde. Andrea Willmann hadde en meget god kamp og scoret et flott mål og ble helt fortjent utpekt som hjemmelagets beste spiller.