Motgang for Arna Bjørnar i LSK-hallen

LSK-Arna Bjørnar 5-2

Sist oppdatert: 31. mai 2021 Skrevet av: Tore

Motgangen fortsatte for Arna Bjørnar i kampen borte mot LSK da laget gikk på et 5-2 tap. Bortelaget startet friskt og hadde et skudd i stolpen allerede etter 4 minutter. Resten av omgangen var jevnbyrdig med gode sjanser til begge lag. Men forskjellen var egentlig at LSK utnyttet 1 av sine sjanser og tok ledelsen 1-0 etter ca. 35 minutter. Det hele startet med at AB prøvde å skjerme en ball ut til kast, men mislyktes på det hvorpå en enkel pasning inn til LSK’s Roman Haug ga enkelt uttelling til 1-0 som også ble pauseresultatet.

Andre omgang startet som 1 omgang sluttet med sjanser til begge lag. I det 60 minutt får LSK corner som ender opp med et skudd i stolpen, Nora Eide Lie fanger opp returen og går mot dødlinjen og fra nesten død vinkel lobber hun ballen over en masse spillere inklusive keeper og i mål. Ikke så vakkert mål, men en flott prestasjon av LSK-spilleren. Det virker som om dette på mange måter tar mye av piffen ut av AB-laget, for i en periode mellom det 60 minutt og det 75 minutt raser det inn det nye mål imot. I det 67 minutt står hele forsvaret til AB langt ute på et utspill fra keeper, ballen blir fanget opp av LSK som sender en ball i bakrommet til Emilie Haavi som har fri bane til mål og scorer enkelt til 3-0. I det 73 minutt lager Kamilla Aabel straffe da hun feller en LSK spiller og  det 75 minutt markerer  samme Aabel seg som dagens uheldigste AB-spiller når hun lager selvmål og dermed står det 5-0.  Mia Jalkerud pynter på resultatet når hun i det 78 minutt scorer pent fra 16-17 meter og Karoline Heimvik Haugland reduserer ytteligere til 5-2 på et flott langskudd.

De store sifrene ser ikke bra ut, men egentlig spilte AB en brukbar 1 omgang hvor målet imot kom etter et enkelt balltap og en for svak markering i målfeltet. 2-0 målet var ikke mye å gjøre med, men de 3 neste målene kom i en periode hvor AB-laget virket som om de hadde gitt opp. Her har laget og det sportslige apparatet noe å jobbe med frem mot neste kamp. Luker en bort de enkle feilene samt jobber med det mentale, bor det egentlig mye godt i laget som de ikke har fått vist i disse 2 første kampene.