Overtak i kamp, men holdt ikke til seier

Arna Bjørnar - Trondheims Ørn 0-0

Andrea Wilmann. Foto: Marius Eriksen

Sist oppdatert: 20. okt 2019 Skrevet av: Tore

Det var stor spenning knyttet til kampen mellom Arna Bjørnar og Trondheims Ørn på forhånd og en spennende kamp ble det i det flotte høstværet. Arna Bjørnar åpnet kampen best og var stort sett det beste laget i første omgang, men uttellingene i scoringer lot vente på seg. Nærmest var hjemmelaget midtveis i første omgang da en trippelsjanse etter corner ble banket hele 3 ganger rett på keeper fra kort hold først av Elise Stenevik, så av Mimi Asom og til slutt av Lais Aroujo. Men en kombinasjon av at Kristine Nøstmo hadde en god dag på jobben og litt halvfarlige skuddforsøk fra Arna Bjørnar gjorde at første omgang ebbet ut med stillingen 0-0.

I andre omgang var Trondheims Ørn langt mer med og la Arna Bjørnar flere ganger under farlig press. Men var skuddforsøkene til hjemmelaget halvdårlige, så var bortelagets skuddforsøk helt ufarlige. Farligst ble det da Sandra Stavenes bommet på et høyt innlegg  ute i feltet og ballen holdt på å trille i mål bak henne, men forsvareren bak henne ryddet opp. Men etter ca. 65 minutter trodde de fleste at det endelig lyktes for hjemmelaget. Ngozi Ebere forserte opp mot dødlinjen og la et hardt innlegg/skudd skrått inn mot mål. Der dukket Andrine Mo opp og satte ballen i mål til stor jubel for hjemmelaget. Men til spillernes store fotvilelse ble scoringen annulert for offside. Litt vanskelig å se fra vår posisjon, men sannsynligvis en riktig avgjørelse. Etter dette bølget spillet frem og tilbake uten at noen av lagene greide å sette ballen i mål og derfor fortsatt likt i poeng mellom lagene når 2 runder gjenstår.

Begge omgangene sett under ett var etter vår mening Arna Bjørnar det beste laget og viste at de best når de møter gode motstandere.

Andrea Willmann ble kåret til hjemmelaget beste spiller etter sine mange gode raid opp langs venstrekanten, bare synd at ikke noen av dem endte med mål.

253 tilskuere hadde funnet veien til Arna Idrettspark, og unge fotballjenter fra Vestsiden, Tertnes m.fl. laget liv på tribunen.

Dommertrioen kom greit fra kampen og ledet den på en god måte.

Arna Bjørnar: Sandra Stavenes, Helene Gloppen, Elise Stenevik, Augustine Ejangue, Rikke Nygard, Lais, Aroujo, Andrea Wilmann (BB), Milica Mijatovic (Andrine Mo etter 67min), Ngozi Ebere, Ingrid Jåstad og Mimi Asom.

Trondheims Ørn: Kristine Nøstmo, Mali Næss, Ina Vårhus, Maria Olsvik, Marita Olsen (Sara Fornes 78 min), Elin Sørum, Elen Melhus, Maiken Bakke, Emilie Joramo, Cesilie Andreassen, Marit Clausen.