Sesongen 2021 endte med jubel – til slutt!

Arna Bjørnar - Kolbotn 2-2

Uavgjort godt som gull idag!

Sist oppdatert: 16. nov 2021 Skrevet av: Tore

Sesongavslutninger 2021 med hjemmekamp mot Kolbotn endte med jubel til slutt. Men det var ingenting som tydet på det ved halvspilt kamp og hvor Kolbotn helt fortjent ledet 2-0. Det var mye som ikke stemte for hjemmelaget i første omgang med dårlige ballberøringer, dårlige pasninger, manglende press mot motstander osv. slik at spillet i første omgang foregikk stort sett på Kolbotns premisser. Allerede etter 8 minutter fikk Johanne Fridlund helt uforstyrret lade kanonen og sende ivei et langskudd fra 25-30m som føk over Moa Edrud og rett i mål. Etter dette fikk Kolbotn i stor grad styre spillet slik de ønsket og i det 36 minutt fikk nok en gang en Kolbotn spiller – Lena Hansen – stå i fred og ro og fyre av et langskudd som føk i mål. På dette tidspunktet innstilte de fleste på tribunen seg på at her var det bare om å gjøre å begrense tapet.

Men Arna Bjørnar ville det annerledes og foretok en mesterlig snuoperasjon i 2 omgang. Intensiteten ble høyere., laget turde å spille spillet sitt og det meste fungerte bedre. I det 74 minutt fikk Linnea Laupastad kranglet ballen i mål etter møljespill inne i 16m feltet og derved 1-2. Dette så ut til å tenne AB laget ytterligere for plutselig var det Kolbotn som kom under press. Og i det 78 minutt fikk samme Linnea en pasning skrått ut for 16m hjørnet som hun på vakkert vis sendte i mål og derved 2-2. Avslutningen av kampen var preget av at begge lag ønsket å avgjøre kampen til sin fordel, hvilket medførte situasjonert foran begge målene. Men kampen endte til slutt 2-2 og gitt den svake åpningen føltes denne gangen uavgjort som seier og ikke minst fordi Arna Bjørnar derved beholdt 5 plassen foran nettopp Kolbotn.

Linnea Laupstad ble ikke overraskende utropt til hjemmelagets beste spiller og fikk prisen som beste spiller gitt av BA. Her sammen med Inger Lovise Jåstad etter kampen