Stortap i Trondheim

Rosenborg- Arna Bjørnar 7-1

Vi satser på scoringsglede på Arna Idrettspark 13/11

Sist oppdatert: 10. okt 2021 Skrevet av: Tore

Kampen i Trondheim ble ikke helt slik som vi hadde håpet. Kort fortalt var det en kamp hvor Rosenborg lyktes med alt og Arna Bjørnar ikke fikk noe til å stemme. Kampen startet på værst mulig måte da vår ellers så gode keeper Moa Edrud mistet et ufarlig skudd og Lisa Marie Karlseng Utland utnyttet gratissjansen og tuppet ballen i mål. Allerede 3 minutter etter rullet Rosenborg opp et flott angrep som ble avsluttet ved at Julie Blakstad sendte ballen kontant i mål fra kort hold. Men minuttet etter tentes et lite håp hos Arna Bjørnar da Ivanovic la inn fra venstrekanten et innlegg som Meryll Abrahamsen i en presset situasjon headet i mål. En sterk prestasjon og en flott scoring som brakte ny spenning inn i kampen. Men så ble håpet effektivt drept da Emilie Bragstad fyrte av et langskudd som føk inn i vinkelen og derved 3-1 i det 31 minutt. Etter det var Arna Bjørnar stort sett på defensiven mens Rosenborg lyktes med stort sett alt de prøvde på. Og før dommeren blåste av kampen hadde et effektivt Rosenborg lag scoret 4 ganger til og fastsatt resultatet til for Arna Bjørnar lite hyggelige 7-1.  Kampen i Trondheim ga minner tilbake til åpningskampen mot Klepp hvor Arna Bjørnar spillerne heller ikke var  påskrudd, og det virker som om bortebane ikke ikke helt er lagets styrke for tiden. Denne gangen tapte Arna Bjørnar mot et lag som i denne kampen var et bedre lag og som dessuten fikk alt til å klaffe. Men vi vet også at slike dårlige kamper skjer og at det er fullt mulig å legge det bak seg og komme sterkt tilbake.

Ellers var dette en spennende runde med flere bemerkelsesverdige prestasjoner, ikke minst LSK som lå under 0-3 for Avaldsnes og snudde kampen og vant 4-3. Kolbotn snudde 0-1 mot Klepp til 2-1 seier og var derved det eneste laget som rykket inn på AB bakfra, mens Lyn presset Vålerenga hardt og tapte 0-1 på et skudd som forandret retning og utmanøvrerte Lyns keeper. Sandviken slo Stabæk oppskriftsmessig hjemme og vant 3-0, men fikk altså ingen hjelp fra Arna Bjørnar til å øke avstanden til Rosenborg.

Med 3 kamper igjen står vi foran en spennende avslutning av årets toppserie og allerede i neste runde møter Arna Bjørnar medaljejagende Vålerenga hjemme. Vi satser da på at hjemmelaget har lagt helgens skuffelse bak seg, nullstilt og stiller sterkt mot tidligere lagvenninner Rikke og Thea &co