Thea Bjelde takker klubben

AB, Thea og VIF enige

Sist oppdatert: 18. jul 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

 Thea Bjelde, forlater Arna-Bjørnar til fordel for Vålerenga.

 

Thea kom til Arna-Bjørnar sommeren 2016. Hennes fotballkarriere startet i Sogndal fotball der hun spilte i barn og ungdomsfotball på guttelag i klubben. Etter spill i Sogndal fotball reiste hun til Kaupanger IL der hun spilte et halvt år før hun kom til Arna-Bjørnar og Bergen.

Thea var innom Arna-Bjørnar på flere hospiteringsopphold i klubben, dette kombinert med deltagelse på Dana Cup og andre spillerutviklingstiltak.

 

Da Thea kom til Arna-Bjørnar var Bjarne Hagen hovedtrener, hun har også blitt skolert i klubben av Kjetil Lone, Stein Arve Lone, Morten Røssland, Remi Natvik, Martin Knutsen Dolvik og Øyvind Nordtveit.

Landslag

Hennes landslagsdebut kom på Norges j15 lag, etter dette har Thea spilt 48 aldersbestemte landskamper for Norge. Høydepunktet er helt klart uttaket til A-landslaget høsten 2019.

I Arna-Bjørnar drakten spilte hun sin siste kamp i 3-1 seieren mot Lyn i går lørdag. Totalt fikk hun 93 kamper for oss og scoret 6 mål.

Thea er spilleren som er Arna-Bjørnar på innsiden og utsiden med sine gode holdninger og profesjonell fremtreden. Hun har hatt gode medspillere som har fulgt henne i hele utviklingsløpet der hun virkelig kunne lære av de beste.

 

Arna-Bjørnar sin rolle som utviklingsarena av norske kvinnelige toppspillere er udiskutabel, og det er med stolthet og vemod vi nå sender Thea videre til hovedstaden og spill for Vålerengas kvinnelag.

Thea uttaler:

«Da var det min tur til å reise videre. Det er med tungt hjerte jeg forlater klubben, men for meg var tiden inne for å søke nye utfordringer. Jeg takker for meg etter 5 fantastiske år i Arna-Bjørnar. Jeg har utviklet meg enormt i klubben, og sitter igjen med mange gode minner og opplevelser.

Takk til alle de fine folkene jeg har møtt i klubben. Jeg ønsker alt det beste for Arna-Bjørnar videre»

 

Hele klubben vil takke Thea for tiden i Arna-Bjørnar og ønsker hun lykke til videre i sin karriere.

Foto: Nicolas Noreng