VM troppen til VM i Frankrike er tatt ut!

Sist oppdatert: 02. mai 2019 Skrevet av: tore

 

Oda og Emile uttatt til VM i Frankrike                        Foto: Hordalandsfotball

I dag offentliggjorde Martin Sjøgren hvem han har besluttet å ta med i troppen til VM i Frankrike denne sommeren. Noen blir glade og andre skuffet i en slik prosess, men i Arna Bjørnar er det 2 spillere som er ekstremt glade for å være blandt de utvalgte, nemlig Oda Bogstad og Emilie Nautnes.

Vi har snakket litt med dem etter troppen var kjent og hørt litt hva de tenker om dette og hva det betyr for dem:

* Dette er ekstremt stort og jeg er veldig takknemlig for å være med i troppen sier Oda. Dette er et mål jeg har jobbet hardt og bevisst for ganske lenge, så det betyr uendelig mye å bli tatt ut.

* En utrolig stor opplevelse stemmer Emilie i, jeg har vært utrolig spent og er glad og lykkelig for å være med. Dette blir en opplevelse for hele familien også, regner med at Frankrike er et aktuelt land for sommerferie i år.

Hvilke forhåpninger har dere om spilletid?

* Jeg er tatt ut som tredje keeper sier Oda, og fra tidligere erfaring i EM vet jeg at dette betyr å være tilgjengelig for de andre spillerne når de trenger en keeper på feltet. Jeg skal prøve å bidra så godt jeg kan både på og utenfor banen og så får vi se hva som skjer.

* For meg er det stort å være sammen med så mange spillere på høyt nivå og så mye erfaring. Jeg skal lære så godt jeg kan, og gjøre så godt jeg kan hvis jeg blir satt ut på banen.

Vi ønsker begge 2 lykke til og ser frem til et spennende mesterskap hvor de allerede i føsrte kampen kan møte lagvenninne Ngozi Ebere på det nigerianske landslaget.

I troppen er det også 6 andre spillere som har en fortid i Arna Bjørnar – vi gratulerer dem også.